Nieuwe dirigent voor De Bazuin

4 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Arno Schipdam is vanaf heden de vaste dirigent van De Bazuin harmonieorkest. De nieuwe dirigent stapt eerder voor Henk Bonenkamp die recent een zware operatie heeft ondergaan.

Arno Schipdam. werd in 1970 in Hengelo geboren. Hij studeerde tenortrombone aan het Koninklijk Conservatorium bij Peter Saunders, en in Amsterdam aan het Sweelinck Conservatorium bij Michel Tilkin. In 1997 kreeg hij een aanstelling als tweede trombonist bij het Radio Filharmonisch Orkest. In 2001 maakte hij de overstap naar het Residentie Orkest te Den Haag. Daarnaast volgde hij aan het Rotterdams Conservatorium de opleiding Ha(rmonie)-Fa(nfare)-directie bij Jaap Koops en Jos van der Sijde. Naast zijn dirigentschap bij het NS Harmonieorkest en zijn aanstelling als eerste trombonist bij het Residentie Orkest is hij werkzaam als freelance musicus bij verschillende orkesten en ensembles.

Repetities

Elke woensdagavond zijn de repetities van jong tot oud. Vanaf 18.30 de jeugd en vanaf 20.00 het harmonieorkest o.l.v. Arno Schipdam. Nieuwe muzikanten zijn van harte welkom.

advertentie
advertentie