Nieuwe voorzitter voor Dierenambulance

9 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Dierenambulance Vianen en omstreken heeft in juli afscheid genomen van voorzitter Wilma van Leusden. Zij moest wegens privé-redenen stoppen met haar werk bij de Dierenambulance. Gelukkig is er al snel een nieuwe voorzitter gevonden binnen de eigen organisatie: Paula Huijskes.

,,Met veel genoegen heb ik op 1 september 2014 het voorzitterschap van Dierenambulance Vianen e.o. aanvaard. Ik werk zelf al ruim zeven jaar met veel voldoening als vrijwilliger bij de dierenambulance, waar ik zowel chauffeur, bijrijder als centralist ben geweest. In die zeven jaar heb ik veel ervaring opgedaan.

Ook door mijn studie diergeneeskunde en een opleiding tot afdelingsinspecteur bij de dierenbescherming heb ik veel kennis verworven over de gezondheid van dieren en het omgaan met mensen. Ik hoop dat deze kennis en ervaring mij tot een goede voorzitter maken. Ik ga mij in ieder geval hard maken om zoveel mogelijk zieke of verzwakte dieren te kunnen vervoeren naar een dierenarts of een opvangadres," aldus Paula Huijskes.

advertentie
advertentie