Theaterseizoen van start met Claudia de Breij, Niet Schieten en Sneeuwwitje

10 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Het theater seizoen 2014-2015 is weer geopend. Dit jaar begint het seizoen met een bijna uitverkochte Claudia de Breij met de voorstelling 'Teerling'. Na deze voorstelling volgt Niet schieten op vrijdag 3 oktober en op zaterdag 4 oktober Sneeuwwitje met hoofrolspelers als Maud Mulder en Geert Hoes. Een daverend begin van een top seizoen dus.

Claudia de Breij, 'Teerling'

Cabaret: Claudia de Breij zal dit jaar het seizoen van Schouwbrug De Nieuwe Doelen openen met een cabaret voorstelling over de crisis. Claudia is zelf net uit de crisis en zal het bewijzen: het wordt nooit meer zoals vroeger. Het wordt zelfs veel beter!

Claudia de Breij is weer helemaal terug van weg geweest en heeft een zeldzaam niveau gehaald. Claudia bewijst met de voorstelling 'Teerling' weer dat zij zeker thuis hoor aan de top, waar zij al jaren staat.

Vrijdag 26 september, Schouwburg De Nieuwe Doelen

Niet schieten, 'Vrouwen willen maar 1 ding'

Cabaret: De mannen van 'Niet schieten' zullen met de nieuwe voorstellen "Vrouwen willen maar 1 ding' dieper in gaan op de vrouw. De vrouwen laten de mannen al veel te lang spartelen en hier willen zij een einde aan maken. Ze gaan diep. Heel diep. En uit die schijnbaar oneindige diepte wordt één ding opgetakeld… een openbaring voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen. Is dit echt het grote vrouwengeheim? Tijdens de voorstelling kunt u zelf oordelen. Van de makers van 'Mannen zijn Zeikwijven'.

Vrijdag 3 oktober, Schouwburg De Nieuwe Doelen

Sneeuwwitje

Jeugd/familie: In Sneeuwwitje De Musical speelt Maud Mulder de rol van de mooie prinses Sneeuwwitje en Geerd Hoes de rol van de stoere jager vertolken.

De prinses Sneeuwwitje woont als sinds haar ouders overleden zijn bij haar tante, de ijdele koningin. De koningin doet er alles aan om de mooiste van het land te zijn. Dit vraagt zij elke dag aan haar betoverende spiegel. Op een dag antwoord de spiegel niet: "uw koningin", maar "de prinses". En voor het slot zult u toch echt de musical moeten komen bewonderen.

Voor de jonge bezoekers is er die dag een Sprookjesmodeshow georganiseerd. Om te bepalen wie nu het mooiste van het land is, mogen de jonge bezoekers verkleed naar komen het theater. De bezoekers maken dan ook nog eens kans op mooie prijzen.

Aan het eind van de voorstelling in er nog een Meet & Greet met alle acteurs.

Zaterdag 4 oktober, Schouwburg De Nieuwe Doelen

advertentie
advertentie