SVS'65 onmachtig in Hellouw

14 september 2014 om 00:00 Sport

SPIJK - De Kweldijk bespelers hebben na een 2-1 overwinning op Haaften nu ook hun eerste nederlaag aan de broek. Tegen ASH werd vooral voor rust, er prijkte toen al een 4-1 achterstand op het scorebord, kansloos onderuit gegaan. Vorige week haalden maar acht Spijkenaren de eindstreep omdat drie man met een rode kaart vroegtijdig mochten gaan douchen. Ook in Hellouw haalden de manschappen van Glenn Calor niet ongeschonden de eindstreep. Ditmaal was Jorn Meyerink met tweemaal geel het 'Spijkse haasje'. ASH kwam door Peter de Bruin al vroeg op voorsprong (1-0), maar zag even later de bezoekers uit Spijk, doelpunt Robin IJsselstein, weer langszij komen (1-1). Na deze treffer kreeg de thuisploeg vrij spel aangeboden door SVS. De ploeg uit Hellouw liep in ras tempo door doelpunten van Arjan van der Meijden en Danny Bijl (2x) uit naar een 4-1 ruststand. Hoewel de manschappen van Calor na rust beter uit de startblokken kwamen, was het toch weer de thuisploeg die als eerste de trekker overhaalde. Danny Bijl schoot vanaf de stip de 5-1 op het bord. Na de uitsluiting van Meyerink was het helemaal gedaan met de Spijkenaren, die nog wel door IJsselstein dichterbij kwamen (5-2). Nick Zuijdam verruimde de marge weer tot vier (6-2) terwijl Ferdi Scheurwater, met de fraaiste treffer van de middag, de 6-3 eindstand binnen schoot.