Raptim in slotfase onderuit

14 september 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM- Het is vierde klasser Raptim niet gelukt de tweede opeenvolgende winst partij binnen te halen. In een leuke wedstrijd werd in de slotfase met 2-1 verloren in en van Kerkwijk. Op het Sportpark met de fraaiste naam in de regio 'De drie morgen' deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Raptim noteerde in de persoon van Osman Aslan de eerste kans, maar het was de thuisploeg die voor het eerst de trekker overhaalde. Na een defensieve fout mocht Kerkwijk topscoorder Nick van Eck in de 15de minuut de 1-0 achter de Gorcumse sluitpost Onur Inan deponeren. De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker en creëerden een aantal mogelijkheden. Toch duurde het tot de 31ste minuut voordat de stand weer in evenwicht werd gebracht. Spits Mehmet Koyuncu was de schutter van dienst (1-1). Nog voor de thee kreeg Tugay Tursucu een prima mogelijkheid en raakte Koyuncu de lat. Na de rust gingen beide ploegen voor de winst, maar wisten weinig meer te creëren. Namens de Molenburgploeg was Bruno Antonia de Lemos nog dicht bij de 1-2, maar had het vizier niet op scherp staan. In de 82ste minuut viel alsnog het doek voor de manschappen van coach Mo Duzgun toen Jorel Helderman met een fraai genomen vrije trap vanaf rand zestien de thuisploeg de drie punten schonk.