Nieuwe bestuurder stichting OVO stelt zich voor tijdens werkconferentie

18 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Nieuwe bestuurder stelt zich voor tijdens De werkconferentie voor de medewerkers van het primair onderwijs van Stichting OVO wordt woensdag 1 oktober gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zal de nieuwe bestuurder, Bert-Jan Kollmer, zich tevens aan de medewerkers voor stellen.

De slogan 'Meer samen, samen meer' staat centraal tijdens de gezamenlijke studiedag voor alle personeelsleden van het primair onderwijs van Stichting Openbaar Verenigd Onderwijs in Gorinchem en de regio. De acht basisscholen nemen een kijkje in elkaars keuken door zich aan elkaar te presenteren en te laten zien welke parels elke school in huis heeft. Dit met de doelstelling om in alle openheid te leren van- en met elkaar. Leerkrachten, conciërges, administratief personeel en ander onderwijs ondersteunend personeel gaan onderling ervaringen uitwisselen. Het personeel van Stichting OVO wil nog meer met elkaar gaan samenwerken en nog meer samen groeien.

Op deze dag stelt ook de nieuwe bestuurder Bert-Jan Kollmer zich aan alle mensen voor. ,,ik verheug me erop om samen met de mensen van OVO te werken aan een mooie toekomst. Een toekomst die wat mij betreft gekenmerkt wordt door het beste onderwijs voor alle leerlingen uit de regio, scholen die met beide benen midden in de samenleving staan, scholen waar leerlingen en medewerkers zich veilig voelen en gemotiveerd kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling en toekomst, scholen waar ook ouders zich betrokken en gewaardeerd voelen. Deze studiedag is een mooie gelegenheid om deze ambitie te delen en er samen met z'n allen voor te gaan. Meer samen, samen meer,", aldus Bert-Jan Kollmer

advertentie
advertentie