Odile Nijkamp reikt cheque t.w.v. € 500,00 uit aan De Cultuurfabriek

18 september 2014 om 00:00 Ondernemend

BusyNetter van het jaar, Odile Nijkamp, heeft dinsdag 16 september een cheque van € 500,00 uitgereikt aan het door haar gekozen doel: Stichting De Cultuurfabriek Gorinchem. René Morriën, voorzitter van Stichting De Cultuurfabriek Gorinchem, nam de cheque in Theater 't Pand in ontvangst.

Ondernemersvereniging BusyNet reikt ieder jaar € 500,00 uit aan een goed doel in Gorinchem e.o. Dit doet zij door middel van de BusyNetter van het jaar verkiezing. Tijdens het jaaruitje in juni is Odile Nijkamp, eigenaar van ONe-Advocaat, verkozen tot BusyNetter van het jaar 2014, vanwege haar grote bijdrage aan het ondernemersplatform BusyNet. Zij is zeer actief binnen de vereniging en heeft ruim vier jaar deel uitgemaakt van de activiteitencommissie.

Over BusyNet

BusyNet is een informeel ondernemersnetwerk voor ondernemers in en om Gorinchem, de Vijfheerenlanden, Alblasserwaard en het Land van Heusden en Altena. Zij organiseert iedere 3e dinsdag van de maand (behalve in juli en augustus) een bijeenkomst voor haar leden. Op deze bijeenkomsten wordt een actueel thema of onderwerp behandeld dat interessant is voor onze leden. Daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken. Niet-leden zijn van harte welkom om kosteloos een bijeenkomst bij te wonen.

advertentie
advertentie