Vier Piazza ondernemers lanceren één webshop

21 september 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Vier ondernemers in het Piazza Center hebben hun krachten gebundeld. Maandag vond de officiële lancering plaats van hun gezamenlijk webshop PiazzaVers.nl. De deelnemende winkels zijn De Groentetuin, Speciaalbakkerij Van der Grijn, Slagerij & Partyservice Gelderblom en Visspecialist Van Lopik.

Door Ria Scholten

,,We liepen al langer met het idee rond om op deze manier te gaan samenwerken, maar vroegen ons af of onze klanten hiervoor open zouden staan. Omdat steeds meer mensen online gaan shoppen hebben we uiteindelijk besloten om deze stap te zetten", vertelt Cor-Jan van Lopik. ,,Onze zaken liggen op een steenworp afstand van elkaar en sluiten qua assortiment uitstekend op elkaar aan. Je kunt stellen dat de mensen bij onze webshop de ingrediënten voor een complete en gevarieerde maaltijd kunnen bestellen, maar ook kant-en-klare en luxe producten."

,,Producten die voor middernacht zijn besteld worden de volgende dag geleverd", vult Barry Ruitenberg aan. ,,De klant heeft de keuze tussen twee aflevertijdstippen: tussen 09.00 en 10.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur. Op zaterdagavond en zondag wordt er niet bezorgd. Alle bestelde producten kunnen in onze zaak (De Groentetuin) tijdens de openingstijden worden afgehaald. In beide gevallen kan er contant of per pin worden betaald. Bestellingen met een waarde van minimaal 75 euro worden in Gorinchem en omliggende plaatsen gratis bezorgd."

Ook slager Arie de Roode is enthousiast over de webshop. ,,Vorige week hebben we op bescheiden schaal proefgedraaid", vertelt hij. ,,Aan de hand van de uitkomsten hebben we de puntjes nog even op de i gezet. De bestellingen worden door een vaste bezorgkracht afgeleverd. We hopen dat onze bestelwagen, die is voorzien van een vrolijk design, snel een vertrouwde verschijning in het straatbeeld zal worden."

,,Het mooie van onze samenwerking is dat we elkaar versterken. We hebben immers alle vier het begrip kwaliteit hoog in het vaandel staan", vindt Arto van der Grijn. ,,Het is mooi dat klanten met één druk op de knop alle verse spullen voor een feestelijke lunch of diner kunnen bestellen, maar ook de dagelijkse boodschappen" Hij heeft er alle vertrouwen in dat de webshop een succes zal worden. ,,Veel van onze klanten bestelden al via internet", laat hij weten. ,,Ik verwacht dat zij snel vertrouwd raken met het shoppen in onze webwinkel."

Wie een kijkje neemt op www.piazzavers.nl begrijpt al snel waar Arto op doelt. De webshop is bijzonder overzichtelijk ingericht met een twintigtal hoofdproductgroepen, die op hun beurt zijn verdeeld in subgroepen. Na een klik op de gewenste subgroep heeft de klant de keuze uit een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. PiazzaVers.nl is ook te vinden op Facebook en kan worden gevolgd via Twitter. Opgeven voor de Nieuwsbrief is mogelijk via de website.

Foto-onderschrift: v.l.n.r. Arie de Roode, Cor-Jan van Lopik, Barry Ruitenberg en Arto van der Grijn.

advertentie
advertentie