Diamanten huwelijksjubileum echtpaar Smits- de Bruijn

24 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Burgemeester Anton Barske bezocht dinsdag 23 september het echtpaar Smits- de Bruijn om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De heer Smits is geboren en getogen in Gorinchem en mevrouw Smits- de Bruijn in Dalem. Na het trouwen zijn zij in het ouderlijk huis van mevrouw Smits gaan wonen. Haar ouders hadden een 2 onder 1 kap in Dalem gebouwd, waar mevrouw Smits de ene kant van het huis betrok, en haar zus de andere kant. Het echtpaar woont nog steeds in Dalem. De heer Smits heeft altijd in de metaalsector gewerkt. Onder andere bij de Vries Robbé en later nog bij andere bedrijven waar uiteindelijk adjunct directeur was. Mevrouw Smits heeft altijd voor het huis en de kinderen gezorgd.

Het echtpaar heeft altijd veel gevaren met het gezin en later nog met zijn tweeën. Zij gingen ook met hun jacht op vakantie. Mevrouw schildert graag en veel. Helaas wordt dit nu minder omdat zowel haar zicht als haar lichamelijke gestel achteruit gaat. De heer Smits houdt erg van het opknappen van brommers en fietsen en tuinieren. Dit doet hij dan ook nog bijna dagelijks. Het echtpaar viert het huwelijksjubileum thuis in het bijzijn van naaste familie en vrienden. Het echtpaar heeft 4 kinderen (1 dochter en 3 zonen) en 7 kleinkinderen.

advertentie
advertentie