Afbeelding
Janus Visser/BDU

Koopzondag bij Woonboulevard Spijksepoort

25 september 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - De dagen worden korter en kouder, we zitten weer lekker binnen. Dan wil je je omringen met mooie dingen. Dat wordt woonwinkelen! Dat kan uitgebreid bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Hier kun je tijdens de koopzondag op 28 september heerlijk nieuwe woonspullen shoppen.

Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem heeft op zondag 28 september weer koopzondag. Kom lekker woonwinkelen en kleed je huis aan voor de donkere dagen. De winkels bieden voor ieder wat wils: kaarsen, kussens, poefjes, nieuwe gordijnen, een andere kleur verf op de muur of gewoon een nieuwe bank. De Oktober Woonmaand barst al bijna los; de woonwinkels willen je dan ook genoeg inspiratie geven om lekker aan de slag te gaan in huis.

Geen tijd om te komen winkelen op de koopzondag? De meubelboulevard van Gorinchem is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de vernieuwde website www.spijksepoort.nl. Hier vind je ook de openingstijden voor de koopzondag.

Openingsacties Woon Experience Centre

Onlangs verhuisde het Woon Experience Centre van de ene kant van het plein naar de andere. Je kunt ze nu vinden op Spijksedijk 20c (het oude pand van Roobol). Je kunt hier naar hartenlust woonshoppen: allerlei webwinkels presenteren hier 'live' hun assortiment. En op zaterdag 27 en zondag 28 wordt de opening flink gevierd: zo is er voor de kinderen een springkussen voor de deur aanwezig en papa en mama kunnen de nieuwe winkel komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens zullen er diverse openingsaanbiedingen zijn op het gebied van eetkamertafels, bankstellen en vloeren. Dat mag je niet missen!

advertentie
advertentie