Dichterspodium in Bieb Werkendam

27 september 2014 om 00:00 Activiteiten

WERKENDAM - Op dinsdag 7 oktober is er weer een aflevering van het Nederlands Dichters Podium in de bibliotheek aan de Gedempte Haven 17 van Werkendam. De avond begint om 19.45 uur (inloop met gratis koffie / thee om 19.10 uur) en duurt tot ca. 21.30 uur.

De Dichter van de maand is Willem de Vreede uit Den Haag, schrijver van de bundel 'Leven op een zandkorrel'. Deze bundel gaat veelal over zijn vrijwilligerswerk in een hospice. Willem beschrijft hierin het leven en de dood die daar op zo'n ongelijke wijze zijn verdeeld.

De muzikale invulling van de avond wordt verzorgd twee heren die zich niet zonder enige zelfspot 'De vale gieren' noemen, vanwege de toenemende kleur grijs in hun haar.

Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de RABO-bank, Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.

advertentie
advertentie