Cardo Huys en Lingerie by Janneke showden samen

28 september 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - De door het Cardo Huys uit Arkel en Lingerie by Janneke uit Gorinchem georganiseerde modeshow trok maandagavond 22 september een volle zaal. Plaats van handeling was de foyer van de Nieuwe Doelen, waar zo'n 250 dames en een enkele heer op sprankelende wijze werden geïnformeerd over de wintertrends 2014-2015.

Door Ria Scholten

De mannequins showden draagbare mode in kleine, maar ook in grote maten. Ladyspeaker Marjan Kroon kweet zich uitstekend van haar taak. DJ Kamal Basu zorgde voor een passende muzikale omlijsting. Tijdens de show werd duidelijk dat ook dames met een maatje meer er vrouwelijk en charmant uit kunnen zien. De kleuren van deze winter: zwart, grijs met een vleugje oudroze of kobaltblauw. In de collectie nemen dierenprints een belangrijke plaats in. Coating broeken zorgen voor een eigentijds look. Verder worden er veel zachte en gebreide materialen gebruikt. Gesteld kan worden dat er sprake is van een hoge aaibaarheidsfactor. De creaties werden geshowd in combinatie met bijpassende sieraden, sjaals en tassen.

Bij de geshowde lingerie ging de aandacht vooral uit naar de splinternieuwe collectie van Britney Spears. Verder werden er schitterende sets van de betere lingeriemerken geshowd. De aanwezige dames werden gewezen op de noodzaak van goed passende lingerie, die er voor zorgt dat de bovenkleding optimaal tot zijn recht komt. De kapsels waren verzorgd door Tamara's Kapsalon en de make-up door visagiste Arpine Karapetian. Aan het eind van de avond werden er twee complete metamorfoses en tien goodiebags verloot.

Ingrid Cardol, eigenaresse van het Cardo Huys, liet weten Ronddelinge.nl en de Nieuwe Doelen dankbaar te zijn omdat zij samen voor een alternatieve locatie voor de modeshow hebben gezorgd. Zalen- en Partycentrum Odina in Arkel, waar de show traditioneel werd gehouden, is afgebroken en er is moment in het dorp geen alternatief voorhanden. ,,We zijn blij dat de presentatie ook in Gorinchem een groot succes is geweest", aldus Ingrid.

Foto-onderschrift: Annemieke (l.) en Els showden de nieuwste wintermode.

advertentie
advertentie