Uitwinst Raptim bij Haaften

28 september 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM - Het Gorcumse Raptim heeft zich knap hersteld van de 1-4 thuisnederlaag, een week eerder, tegen koploper Schelluinen. De manschappen van coach Mo Duzgun zegevierden met 1-3 in en tegen Haaften. Voor rust kregen beide teams kansen, maar na de thee waren de Gorcumers de baas op Sportcomplex Elzenbos. Raptim verzuimde echter ruimer afstand te nemen van de thuisploeg en kwam na de kantwissel niet verder dan een treffer van routinier Tugay Tursucu. In een leuke eerste helft kwam de thuissploeg halverwege op voorsprong (1-0), maar was het de Molenburgploeg die nog geen vijf minuten later langszij kwam. Een andere routinier, Ferhat Kaya, was koppend de scherprechter (1-1). Nog voor rust kwam Raptim op voorsprong toen Tayfun Yaman een vrije trap fraai in het Haaftense kruis krulde (1-2). Na de doelwissel was het Raptim dat de klok sloeg, maar zichzelf niet wenste te belonen met treffers. Alleen Tursucu, hij werd op maat bediend door Kaya, wist het net nog eenmaal te vinden.