Vuren pakt met tien man toch een punt

28 september 2014 om 00:00 Sport

VUREN - Tegen het slecht uit de startblokken gekomen HSSC'61 pakte Vuren wederom een puntje. Met een winstpartij en twee gelijke spelen staat de ploeg van coach Sander van Steenis in 4D op een voorlopige stevige middenmoot positie. Een punt in Hei- en Boeicop was voor de zwart/witte formatie het hoogst haalbare. Het verscheen door blessures gehandicapt aan de aftrap en speelde een deel van de tweede helft ook nog eens met tien man door een tweede gele kaart voor Casper Valen. Op Sportpark Het Plein kwamen de bezoekers flitsend uit de startblokken. Al in de tweede minuut zette Ian van Wijk Vuren op voorsprong (0-1). Daarna was het een kwestie van tegenhouden, HSSC'61 domineerde, maar kon voor de thee geen bres in de Vurense afweer slaan. Na de doelwissel werd die echter wel gevonden toen Nicky van Dam de niet onverdiende gelijkmaker binnenschoot (1-1). Na de uitsluiting van Valen, bleven de tien Vurenaren niet alleen op de been, maar sleepten ook een puntje mee naar huis.