Sleeuwijk met de schrik vrij

28 september 2014 om 00:00 Sport

SLEEUWIJK - Net als een week eerder tegen Everstein liet Sleeuwijk wederom twee gezichten zien, met dien verstande dat het op de eigen Roef niet de eerste, maar de tweede helft domineerde. De ploeg van coach Philip den Haan kwam zaterdag met de schrik vrij tegen het lager geklasseerde VVAC. Pas in de vijf minuten toegekende blessuretijd wist de Roefploeg een 0-2 achterstand op miraculeuze wijze om te draaien tot een 2-2 eindstand. Voor rust was VVAC de baas in Sleeuwijk. De Ottolanders kwamen dan ook terecht door Bart Koomans op voorsprong (0-1). Kansen voor de thuisploeg waren er voor de thee nauwelijks te noteren. Na de kantwissel werd er uit een ander Sleeuwijks vaatje getapt, maar moest eerst nog een domper geïncasseerd worden. De Sleeuwijkse sluitpost Martijn Verhoeven verkeek zich totaal op een vrije trap van ex-SVW'er Khalid Bendami (0-2). Toen even later de ploeg uit Ottoland met tien man kwam te staan, tweemaal geel, dus rood was er voor Wouter Romeijn, kantelde de wedstrijd alsnog in Sleeuwijks voordeel. In de tweede minuut van de blessuretijd bracht Ruben Siland de Roefploeg op schootsafstand, waarna Lars Vorthoren in de 95ste minuut alsnog de Houdini act voltooide (2-2).