Jogadores CF na rust op stoom

29 september 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM - Zaalvoetbalclub Jogadores CF heeft haar derde competitiewedstrijd in de Topklasse wederom winnend afgesloten. Groene Ster 2 uit Vlissingen kwam vrijdagavond op bezoek in de Oosterbliek. Doordat Dustin van Bezooijen nog steeds geblesseerd is aan de schouder maakte Aljan Dekker zijn debuut voor Jogadores CF.

Zoals wel vaker moest Jogadores CF al vroeg in de wedstrijd aan de bak. De 0-1 stond namelijk binnen de minuut al op het scorebord. Het bleek het startschot voor een spannende wedstrijd met kansen over en weer. Nog voor rust schoot Sjors Hendriks de gelijkmaker op het scorebord, maar die gelijke stand verdween als sneeuw voor de zon toen de Gorcumse verdediging vrij simpel uit werd gespeeld. 1-2 was daarmee de ruststand.

Na rust werd het geen moment meer saai. Door een gele kaart vlak voor rust voor de uitploeg ving Jogadores CF de tweede helft aan met een man meer. En dat leverde meteen de 2-2 van Mergim Shala op. Zo hard er gewerkt werd voor de gelijkmaker, zo snel werd deze ook weer uit handen gegeven. Na de 2-3 kwam Jogadores CF echter op stoom. Na de vrije trap van Jamy, die met enig geluk het doel in rolde, vielen de doelpunten als rijpe appelen.

Na twee doelpunten van Remie Schuurman en eentje van Robert Scheurwater ging de ploeg uit Vlissingen bij een 6-3 stand en nog negen minuten te spelen met een 'vliegende' keeper spelen. Het gehoopte resultaat bracht dat niet. De meevoetballende keeper was vooral in de spits te vinden waardoor Remie Schuurman en Mergim Shala nog vrij simpel de eindstand op 8-3 brachten.

Met negen punten uit drie wedstrijden maken de mannen van Paul Janssen zich op voor de kraker tegen ZVG, die eveneens alles nog hebben gewonnen. Aankomende vrijdag om 20:15 uur maken beide Gorcumse ploegen uit wie zich voor even de beste van Gorinchem mag noemen.