29 september 2014 om 00:00 Activiteiten

L.S.,

Bijgevoegd vind u een kort persbericht over de voedselactie van a.s.

zaterdag 4 oktober bij de Albert Heijn in het Piazza.

Ik zou het erg waarderen als dit deze week geplaatst kon worden in uw krant!

Ik heb er ook een foto bijgedaan.

Ik hoor graag van u of het gaat lukken!

Met vr. groet,

Namens de Werkgroep Hulp Roemenië,

Anton Burger

Peppeldreef 26

4254BL Sleeuwijk

06-36341807

Persbericht i.v.m. de voedselinzamelingsactie op zaterdag 4 oktober a.s. bij de Albert Heijn in het Piazza Center te Gorinchem

A.s. zaterdag 4 oktober organiseert de 'Werkgroep Hulp Roemenie' opnieuw een voedselinzamelingsactie bij de Albert Heijn in het Piazza Center.

Wie is deze groep?

De 'Werkgroep Hulp Roemenië' werkt onder de paraplu van een grotere hulporganisatie, namelijk de S.D.O.K. te Hoog-Blokland.

Sinds 1993 werkt deze werkgroep met enkele vrijwillig(st)ers aan diverse projecten in Roemenië, waaronder hulp aan gezinnen in grote materiële nood, ouderen met weinig inkomsten, mensen met een handicap en kinderen die geïnfecteerd zijn met het HIV-virus. We doen dit samen met de Roemeense tak, 'Stichting Emmaus' in Deva /Roemenië, waarmee de samenwerking al 20 jaar uitstekend verloopt. We verdelen de ingezamelde goederen zoals voedsel, kleding en rolstoelen zelf, zodat niets aan de strijkstok blijft hangen.

Voor dat doel staan wij dus op zaterdag 4 oktober a.s. weer bij de Albert Heijn in het Piazza Center en wij hopen, dat u met uw boodschappen wat extra wilt kopen, zodat u dat bij de uitgang van de winkel bij ons kunt inleveren! Ook uw gift is erg welkom, het transport van de ingezamelde goederen is erg duur.

Anton Burger, voorzitter 'Wekgroep Hulp Roemenie'

Banknummer 'Werkgroep Hulp Roemeniee' i.v.m. eventuele giften:

32.22.42.908 t.n.v. "Hulp Roemenie" te Sleeuwijk

Wij danken u alvast voor uw medewerking, want zonder uw hulp kunnen wij niets doen!

advertentie
advertentie