Grenzeloos genieten in St. Clara

2 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - In het kader van de nationale 'Week tegen eenzaamheid' (van 25 september tot 4 oktober) heeft woonzorgcentrum St. Clara in Gorinchem bewoners in de wijk getrakteerd op heerlijke hapjes uit verre landen.

Met de 'Week tegen eenzaamheid' wordt aandacht gevraagd voor de groeiende groep eenzame mensen. ,,Onze vrijwilligers wilden ook graag een bijdrage aan deze landelijke week leveren," vertelt Armanda de Jong, locatiecoördinator van woonzorgcentrum St. Clara. ,,Zij kwamen met het idee om de bewoners in onze wijk in contact te brengen met de gastvrijheid van andere culturen.' Dat resulteerde op 25 september in een gezellige avond in St. Clara met als thema 'Grenzeloos genieten."

Zowel bewoners van St. Clara als bewoners uit de wijk waren 25 september van harte uitgenodigd om te genieten van de verschillende zelfgemaakte hapjes uit Israel, Marokko en Turkije. Armanda: ,,Een aantal van onze vrijwilligers komt oorspronkelijk uit deze landen. Zij presenteerden deze avond hun 'vaderland' met grenzeloze gastvrijheid waarvan iedereen heeft genoten!"

advertentie
advertentie