Sleeuwijk laat zekere overwinning glippen

5 oktober 2014 om 00:00 Sport

SLEEUWIJK- Het 3-3 gelijkspel in en tegen Asperen werd door de Roefploeg als een nederlaag ervaren. De manschappen van coach Philip den Haan willen zoals iedere voetbaljaargang graag een rol boven in het linker rijtje spelen. Dan zal er wel voor de volle 90 minuten bij de les gebleven moeten worden. De Sleeuwijkers, die kort na rust op een riant lijkende 1-3 voorsprong kwamen, zagen diezelfde voorsprong in het laatste half uur helemaal verdampen. Winst had de Roefbespelers op een gedeelde tweede positie op de ranglijst kunnen brengen. Nu moet het voorlopig genoegen nemen met de middenmoot. Michiel Marinissen was met een valse hattrick de grote man bij de Sleeuwijkers. Tegenstander Asperen wacht nog steeds op de eerste overwinning en zou, zo was de verwachting, een ideaal doelwit voor de derde Sleeuwijkse seizoenzege kunnen zijn. Het pakte echter anders uit. De thuisploeg kwam in de 23ste minuut door een benutte pingel van Tareq Ibrahim aan de leiding (1-0). Tien minuten later was het echter Marinissen die de bezoekers langszij (1-1) en nauwelijks drie minuten later op voorsprong bracht (1-2). Na de thee was de spits wederom trefzeker toen hij in de 49ste minuut Sleeuwijk in ogenschijnlijk veilige haven schoot (1-3). Asperen weigerde echter de handdoek in de ring te gooien en kwam na een uur spel door Gerard Breider op schootsafstand (2-3). Sleeuwijk was van slag en moest ver terug. Dat angst een slechte raadgever is bleek zeven minuten voor het eindsignaal toen Rob van Ooijen de thuisploeg, niet geheel onverdiend, op 3-3 bracht.