Topper tussen SVS en Well eindigt onbeslist

5 oktober 2014 om 00:00 Sport

SPIJK- De topper in de vierde klasse D tussen SVS'65 en Well eindigde na een doelpuntrijk duel onbeslist. Met de 3-3 einduitslag had Spijk de meeste vrede. Well was over de gehele wedstrijd genomen de bovenliggende partij, maar de manschappen van Glenn Calor toonden zaterdagmiddag veerkracht en kwamen tot tweemaal toe terug van een achterstand. Na een gezapig eerste kwartier was het de thuisploeg die voor het eerste gevaar zorgde. Mark Kramer zag zijn inzet echter in de handen van de Wellse doelman verdwijnen. Daarna voerden de bezoekers duidelijk de boventoon en kwamen na het missen van een handvol kansen vlak voor rust door Dennis Bracht verdiend op voorsprong (0-1). Na de kantwissel kwam de Kweldijkploeg het beste uit de kleedkamer en boog de achterstand binnen vijf minuten om naar een voorsprong. Jeffrey van Wijk was attent bij een doorkopbal van Kramer en scoorde de gelijkmaker (1-1). Toen Ferdi Scheurwater even later Robin IJsselstein de diepte instuurde, bedacht laatstgenoemde zich geen moment en drukte beheerst af (2-1). Lang kon Spijk niet van deze weelde genieten. Nauwelijks vijf minuten later was het Bracht, met zijn tweede van de middag, die de bezoekers weer langszij bracht (2-2). Een kwartier voor tijd tekende Niels Kraaij met een houdbaar lijkende vrije trap voor de 2-3. Opnieuw moest de thuisploeg in de achtervolging en opnieuw werd dat 'schone streven' beloond. Het was Ferdi Scheurwater die op aangeven van Jorn Meijerink de 3-3 eindstand op het bord bracht. SVS eindigde het duel met tien man omdat Scheurwater 10 minuten voor tijd geblesseerd het veld moest verlaten en coach Calor al door zijn wissels heen was.