Woudrichem pakt in slotseconde de winst

5 oktober 2014 om 00:00 Sport

WOUDRICHEM - Op het Bredase Sportpark 'Het Hooghuys' boekte Woudrichem de tweede seizoenoverwinning. Tegenstander van dienst was het nog ongeslagen The Gunners. De ploeg van coach Leon Elands verdiende op basis van de getoonde inzet de overwinning volledig. Die kwam echter pas in blessuretijd tot stand. Het enige wapenfeit voor rust kwam van de voet van Nick Viveen die een fout van Ibrahim Turan koelbloedig afstrafte en er voor zorgde dat de Woerkumers met een 0-1 voorsprong aan de thee konden. Na de hervatting kwam de thuisploeg, met een uur op de klok, door Dennis Brugel langszij (1-1). Toch waren het de bezoekers die wederom op voorsprong kwamen. Dilles de Vries stond aan het eind van een vlot lopende Woerkumse aanval (1-2). Lang leek dit de verdiende eindstand te worden, maar in de slotfase kwamen de gastheren andermaal langszij. Met een fraaie omhaal bracht Thierno Sy de Bredanaars op 2-2. Vanaf de aftrap, het duel was inmiddels in de extra tijd beland, toog het Woerkumse gezelschap direct ten aanval. Dillis de Vries had de 2-3 op de schoen, maar werd binnen de Bredase zestien onderuit gehaald. De toegekende strafschop werd door Dennis Baks onberispelijk achter sluitpost Joep Pedersen geschoten waarna de arbitrage van dienst direct voor het einde floot.