In de Lingewijk is het goed wonen

6 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Een mooie woning in een wijk in opkomst voor een alleszins redelijke prijs. Deze mix zorgt ervoor dat de verkoop van in totaal 22 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning aan de Buitenbaan in de Lingewijk meer dan voorspoedig verloopt. Van de 12 woningen in fase 1 zijn er al 9 verkocht. ,,We hopen in november te kunnen starten met fase 2", aldus makelaar Pieter van der Brugge, die het project samen met Van Geffen Makelaardij in de verkoop heeft.

Door Ria Scholten

,,De Lingewijk is door de vele faciliteiten heel geschikt voor gezinnen met kinderen", vertelt Pieter. ,,De wijk biedt voldoende ruimte om te spelen, heeft een gloednieuwe speeltuin en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De ligging op loop- en fietsafstand van het gezellige stadshart met zijn vele winkels en horecagelegenheden kan zonder meer gunstig worden genoemd. Voor wie er op uit wil is er op korte afstand een mooie recreatiemogelijkheid in de vorm van het Lingebos."

,,Nieuw elan wordt in de Lingewijk moeiteloos gecombineerd met de sfeer van vroeger. De woningen worden gebouwd op percelen van rond de 200 vierkante meter. Het woonoppervlak is 115 vierkante meter. De standaard al ruime tweekappers kunnen door de verschillende opties nog beter worden afgestemd op de wensen en behoeften van de koper. Hierbij kun je denken aan een uitbouw aan de tuinzijde, een erker, een of twee dakkapellen of een carport. Er kan ook worden gekozen voor drie in plaats van de standaard twee kamers op de eerste verdieping. De badkamer en zolder kunnen naar eigen inzicht worden ingevuld."

De woningen zijn een ontwerp van architect Joris Molenaar en worden gerealiseerd door Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam. De prijzen voor fase 1: vanaf 217.500 euro v.o.n. Documentatie is verkrijgbaar bij het kantoor van Van der Brugge Makelaardij in de Vijfzinnenstraat, op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.15 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Het is ook mogelijk om een afspraak buiten de kantooruren (0183-635011) te maken. Zie ook de website www.vanderbrugge.nl.

Foto-onderschrift: De woningen worden gerealiseerd aan de Buitenbaan.

advertentie
advertentie