Druk bezocht open huis 7e Bastion in Gorinchem

7 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Bijna honderd geïnteresseerden bezochten zaterdag 27 september en 4 oktober het open huis van het 7e Bastion aan het Nonnenveld in Gorinchem. Zij kregen hier informatie over de huurappartementen met zorg van Rivas.

,,Veel mensen waren ook erg benieuwd naar het uitzicht op de rivier de Merwede," vertelt Marianne van den Berg, verhuurcoördinator bij Rivas. ,,Ze waren stuk voor stuk onder de indruk. Het 7e Bastion staat tenslotte op een fantastische locatie in Gorinchem."

In de luxe appartementen van het 7e Bastion staan comfort en zorg centraal. Het ultieme woonplezier ontstaat door de combinatie tussen exclusief wonen op een unieke locatie en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaarheid van zorg van Rivas. ,,Op deze manier kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen met zorg van Rivas in de buurt wanneer dat nodig is', verduidelijkt Van den Berg. 'Bewoners kunnen ook rekenen op zorg op maat met zaken zoals personenalarmering en maaltijdservice."

Voor meer informatie over huurappartementen met zorg van Rivas in 7e Bastion, Steijndeld, Kop van de IJsbaan, Bannehof en St. Clara in Gorinchem kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

Fotobijschrift: Bewoners van het 7e Bastion in Gorinchem hebben een mooi uitzicht op de Merwede.

advertentie
advertentie