Bewoners Het Gasthuis ontvangen gezonde traktatie

7 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Bewoners van verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem ontvingen op donderdag 2 oktober een gezonde traktatie. Medewerkers van TéGéTèl in Gorinchem staken de handen uit de mouwen een bereidden heerlijke fruitsalades en smoothies. De bewoners genoten volop.

De zogeheten 'fruitmiddag' was een initiatief van Telecom- en ICT-bedrijf TéGéTèl. ,,Wij werden benaderd met de vraag of zij een leuke activiteit voor onze bewoners mochten organiseren," zegt Tinke Resoort, activiteitenbegeleider bij Rivas. ,,En een gezonde fruitmiddag konden we uiteraard niet afslaan." Vijftien medewerkers van TéGéTèl gingen aan de slag met het klaarmaken van het fruit. Vervolgens brachten zij de fruitbakjes en smoothies rond op de verschillende afdelingen. Resoort: ,,De bewoners waren erg positief over de traktatie en vonden het allemaal erg lekker. Een leuk initiatief."

Martin Meijers, directeur TéGéTèl: ,,Als Gorinchemse onderneming doen we graag iets voor de lokale samenleving. Binnen ons team ontstond het idee om een vrijwilligersactie te organiseren. De zorgsector kan altijd extra steun gebruiken. Daarom staken we voor deze sector graag de handen uit de mouwen. Hierbij kregen wij steun van onze relatie Fruitcompany, die het verse fruit beschikbaar stelde. Wij kijken met veel voldoening en plezier terug op deze geslaagde middag."

Fotobijschrift: Bewoners van verpleeghuis Het Gasthuis genoten volop van de gezonde traktatie die zij kregen aangeboden door een aantal medewerkers van TéGéTèl uit Gorinchem.

advertentie
advertentie