Achttiende seizoen Rockslag van start

8 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - In Café Genesis start zaterdag 18 oktober een nieuw seizoen Rockslag, dé bandwedstrijd voor regionaal talent. Vanaf 22:00 doen drie rockbands een gooi naar een plek in de finale. Aan het einde van de avond wijst de vakjury de winnaar aan; deze band treedt op tijdens de finale op het Waterpoort Festival volgend jaar juni. Zaterdagavond gaan om 21:00 de deuren van Café Genesis open, om 22:00 begint de eerste band. De entree is 4 euro.

Twee knallende rockbands zijn al geboekt, naar een derde band wordt nog gezocht. EndoJura bijt het spits af. Deze vier mannen brengen psychedelische stonerrock en zijn goed op elkaar ingespeeld. De muziek is donker en rauw, maar tegelijkertijd melodieus en opzwepend. Dan is het de beurt aan Urban Distortion, een band die zichzelf omschrijft als alternatieve rockband. Zaterdagavond laten zij hun strakke en uitgebalanceerde sound horen.

Bands gezocht!

De organisatie is nog op zoek naar bands die zich willen inschrijven voor de voorrondes. Elke rondewinnaar wint een plek in de finale tijdens het Waterpoort Festival volgend jaar juni. Bands die graag laten zien wat ze in huis hebben kunnen zich inschrijven via de website. Meer informatie? Kijk op www.rockslag.nl of Facebook: www.facebook.nl/rockslag.

Fotobijschrift: EndoJura tijdens hun optreden eerder dit jaar bij Gorcum Live in De Bunker

advertentie
advertentie