Voorstellingen theater 't Pand

9 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - Theater 't Pand heeft volgend weekend weer twee voorstellingen op de rol staan. Op vrijdag 17 oktober staat Lucky Fonz III op de planken met zijn voorstellingen 'Neurose, geur & maneschijn'. Op zaterdag 18 oktober Karin Bruers Gorinchem aan met haar Warme Wintershow.

Als je aan Lucky Fonz III denkt, denk je aan de eigenzinnige troubadour. Je denkt wellicht aan zijn Nederlandstalige hits, zoals 'Ik heb een meisje' en 'Jongens', of de geraffineerde songs van zijn laatste album 'All Of Amsterdam'. Velen zullen hem kennen door zijn regelmatige bijdragen aan tv-programma's als De Wereld Draait Door of De Slimste Mens. Nederlands meest veelzijdige singer-songwriter maakt nu een nieuwe stap in zijn bijzondere carrière. Lucky Fonz III gaat de theaters in met zijn eerste cabaretshow vol nieuw en oud Nederlandstalig materiaal.

Het idee van de ingetogen, sombere singer-songwriter is allesbehalve van toepassing op Lucky Fonz III. Met zijn humor en zijn unieke vermogen om te prikkelen en te ontroeren is het nu tijd voor de nieuwe onemanshow 'Neurose, geur & maneschijn'. Entree: 9,50 euro.

Karin Bruers

Gelukkige mensen leven langer. En gezonder. Daarom bezorgt cabaretière Karin Bruers je de prettigste feestdagen ooit. Haar Warme Wintershow doet je zelfs de vreselijkste vrieskou en je statische haar vergeten. Bruers geeft een beperkt aantal voorstellingen samen met comédienne Christel de Laat (Toren C, Lekkerste Brabantse Worstenbroodje, Roze Finish Poes Alpe d'HuZes), multitalent Frans van der Meer (o.a. Ferry van de Zaande en vele hits) en verrassende lokale sterren. Een show met herkenbare en hartverwarmende familiescènes, heerlijke liedjes, een hilarisch jaaroverzicht, tips voor de feestdagen, mooie cadeaus en de langverwachte comeback van Bets van 't Bènkske.

Na haar studie zwierf Karin Bruers (1963) 10 jaar in het buitenland. Terug in Nederland maakte ze carrière als stand-upper, cabaretière, presentatrice, schrijfster en regisseuse. Karin begon op haar 42e met het maken van cabaretvoorstellingen. Een laatbloeier maar hierdoor in no- time gerijpt tot een zeer vaardige en karakteristieke cabaretière. In 2013 verscheen haar schrijversdebuut getiteld 'Brigadier oversteekmoeder' bij uitgeverij Lebowski. Beide shows vangen aan om 20.30 uur.

Filmhuis

Op dinsdag 21 oktober speelt de film La vie d'Adele in het filmhuis. Een coming-of-age drama gebaseerd op de graphic novel van Julie Maroh. De 15-jarige Adèle is zeker van twee dingen: ze is een meisje en meisjes gaan uit met jongens. Maar wanneer ze Emma ontmoet, een jonge vrouw met blauw haar, wordt haar hele levenop z'n kop gezet. Emma geeft Adèle de kans om haar verlangens te ontdekken, om zich te laten gelden als vrouw en als volwassene. Een ontroerende film over het geluk en verdriet van een eerste grote liefde, en alles wat daar bij hoort. Aanvang: 20.15 uur. Entree: 7 euro.

advertentie
advertentie