Struintochten rond Slot Loevestein

9 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

POEDEROIJEN - Staatsbosbeheer organiseert deze herfstvakantie weer struintochten voor de hele familie. Ga ook mee struinen onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein en ontdek de ruige natuur langs de rivier de Waal. De wind waait door de bomen, bladeren hebben de mooiste kleuren. Samen met de gids ontdek je de natuur die zich klaarmaakt voor de winter: paddenstoelen in allerlei vormen en de dieren die zich op de winter voorbereiden.

Speciaal voor kinderen tot 8 jaar is er een struintocht op woensdag 22 oktober. Op vrijdag 24 oktober is er een struintocht voor jongens en meiden vanaf 8 jaar. De activiteiten tijdens de struintochten zijn specifiek op de genoemde leeftijdsgroep gericht, maar broertjes of zusjes van andere leeftijden zijn ook welkom. Op zaterdag 25 oktober is er een herfstwandeling voor de hele familie.

Alle tochten beginnen om 14:00 uur en duren ongeveer 2 uur. De natuurgids staat klaar bij de parkeerplaats van Slot Loevestein in Poederoijen. De kosten zijn €3,- voor kinderen en €5,- voor volwassenen. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet je laarzen niet.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar Saskia Linssen van Staatsbosbeheer: s.linssen@staatsbosbeheer.nl

Dit zijn de laatste struintochten voor 2014. Volgend jaar komen er weer nieuwe struintochten rond Loevestein. Kijk dan voor data op: www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein.

advertentie
advertentie