Woudrichem in slotminuut alsnog onderuit

12 oktober 2014 om 00:00 Sport

WOUDRICHEM- De Bolwerkploeg toonde zaterdag twee gezichten. Voor de rust gaf het nadrukkelijk niet thuis en na de kantwissel kwam de ploeg van coach Leon Elands terug van een 0-2 achterstand, maar verloor uiteindelijk in de slotfase alsnog met 2-3. Het Sprang Capelse SSC'55 kwam prima uit de startblokken. Vooral het eerste half uur zette het de thuisploeg vast op eigen helft. Na een aantal goede mogelijkheden kwamen de bezoekers door Joey van Veldhoven op een verdiende 0-1. Na de thee waren het de Woerkummers die beter aan de aftrap verschenen. SSC scheen te wankelen, maar bleef ondanks een aantal mogelijkheden voor de thuisploeg op de been. Het onrecht scheen in de lucht te hangen toen de Sprang Capellenaren in de 65ste minuut tegen de verhouding in op 0-2 kwamen. Een verkeerde inspeelpass van doelman Gerard de Joode werd opgepikt door Erwin van den Hoven (0-2). Het leek de genadeslag voor de Bolwerkploeg. Kort na de 0-2 kreeg Roy van Sonsbeek het echter op zijn heupen en bracht de groen-witte brigade in een mum van tijd langszij (2-2). Bori Secreve kreeg daarna nog een dot van een kans om de drie punten in eigen huis te houden, maar had het vizier niet op scherp staan. In de absolute slotminuut viel het doek alsnog voor de Woerkummers. Van den Hove mocht op de rand zestien een vrije trap nemen en zag zijn inzet dwars door de muur achter doelman De Joode in het net verdwijnen (2-3).