Jubileum Occasionshow bij Automobielbedrijf J. Bergwerff & ZN

13 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Bezoek van 9 tot en met 18 oktober de Jubileum Occasionshow bij Automobielbedrijf J. Bergwerff & ZN in Gorinchem. Het autobedrijf aan de kleine Haarsekade 12-14 viert dit jaar het 50-jarig bestaan en sluit het jubileumjaar af met een feestelijke show met scherp geprijsde occasions. Ook zijn er speciale jubileumacties voor de BMW 3-serie en de BMW 2 Active Tourer.

,,Het afgelopen jaar heeft in het teken van ons 50-jarig jubileum gestaan, dat willen we graag feestelijk afsluiten met onze klanten", aldus Dick Bergwerff. ,,Daarom zijn er tijdens onze feestelijke occasionshow een groot aantal BMW en MINI occasions extra scherp geprijsd. Dat betekent veel voordeel op een gebruikte BMW of MINI. Op www.bergwerffoccasionshow.nl presenteren wij een uitgebreid overzicht van alle jubileum modellen."

Naast acties op gebruikte auto's heeft Automobielbedrijf J. Bergwerff & ZN ook jubileumacties op de BMW 3-serie en de BMW 2 serie Active Tourer. Dick Bergwerff vervolgt: ,,Wie bij ons voor een nieuwe BMW 3-serie Sedan, 3-serie Touring of 3-serie Gran Turismo uit voorraad kiest met productiedatum tot en met augustus 2014, krijgt daarbij 3 jaar garantie en een 3-jarig onderhoudscontract. Ook op andere modellen zijn de garanties uit te breiden naar 3 jaar. In de showroom geven we graag uitleg over de voorwaarden bij deze acties."

Automobielbedrijf J. Bergwerff & ZN heeft als erkend Service Partner van BMW en MINI de splinternieuwe BMW 2 Serie Active Tourer in de showroom klaar staan voor een proefrit. Bij dit model zorgen de compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit voor een smaakvol design en dynamisch rijplezier. Dick Bergwerff: "Daarmee is deze BMW de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die men aan dagelijks gebruik stelt en wel met de kwaliteit die van een BMW verwacht wordt. De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer biedt door zijn trekkracht, wendbaarheid, uitmuntende wegligging en gering verbruik erg veel rijplezier."

De Jubileum Occasionshow start op donderdag 9 oktober en de aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag 18 oktober.

Automobielbedrijf J.Bergwerff & ZN | Kleine Haarsekade 12-14 | 4205 VA Gorinchem | 0183-624011 | www.bergwerffoccasionshow.nl.

advertentie
advertentie