Voorstellingen schouwburg De Nieuwe Doelen

14 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - Dinsdag 4 en woensdag 5 november heeft Schouwburg De Nieuwe Doelen de bekende cabaretiere Tineke Schouten op het programma staan. Op vrijdag 7 november komt Youp van 't Hek met oudejaarsconference 'Wat is de vraag?'naar Gorinchem. The Dutch Eagles ook wel de meest succesvolle tribute band van Nederland, spelen zaterdag 8 november in Schouwburg De Nieuwe Doelen.

Tineke Schouten, Gewoon Doen!

Ook in het nieuwe theaterseizoen is een van de leukste vrouwen op de Nederlandse podia Tineke Schouten weer te gast in Schouwburg De Nieuwe Doelen. Tineke vertoeft al jaren elke zomer bij familie in het bruisende en dynamische Miami. Daar heeft ze een team van Amerikaanse entertainmentspecialisten aangetrokken om haar te adviseren bij het maken van dé ultieme theatershow. En natuurlijk betekent deze Amerikaanse invloed: Big, Bigger, Biggest. Vooral niet zeuren maar DOEN, gewoon DOEN. Glitter en glamour, showtrappen, kostuums, orkesten, vuurwerk, veren en…olifanten! Dat laatste ging Tineke zelf ook wat te ver. In 'Gewoon DOEN' dromen we samen met Tineke even The American Dream.

Dinsdag 4 en woensdag 5 november, Schouwburg De Nieuwe Doelen

Youp van 't Hek, Wat is de vraag? (UITVERKOCHT) Vrijdag 7 november, Schouwburg De Nieuwe Doelen

The Dutch Eagles, Take it

The Dutch Eagles doen gewoon waar ze goed in zijn. Vertrouwd en experimenteel, niet van echt te onderscheiden en toch origineel. Grote hits en minder bekende liedjes van Eagles èn andere originele artiesten (o.a. Steely Dan, Stills, Nash & Young) uit die tijd. The Dutch Eagles zijn al negen jaar de meest succesvolle tribute band van Nederland en streven volgens Leo Blokhuis de echte Eagles zelfs voorbij. Ook internationaal hebben de mannen succes. 'They have earned the right to call themselves The Dutch Eagles' klonk het uit Schotland en 'Eindeutig! Besser geht es nicht' luidde het Duitse oordeel. 

Zaterdag 8 november, Schouwburg De Nieuwe Doelen

advertentie
advertentie