Overwinning damesrecreanten Achilles

17 oktober 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM - De damesrecreanten van Achilles zorgden woensdag voor een mooie afsluiting van de eerste helft van het veldseizoen. Zij speelden

een prima wedstrijd in Rotterdam tegen Roda'71.

In het begin ging het gelijk op, maar zij konden bij 6-9 met een gerust hart gaan pauzeren. Trainer/coach Mattijs van Gelder gaf nog wat positieve aanwijzigingen en na uitstekend samenspel en goede verdedigingsacties werd de voorsprong uitgebreid in deze sportieve wedstrijd. Het laatste kwartier werd in de regen gespeeld, maar dat belette Achilles niet om fraaie doelpunten te laten zien. Keepster Astrid Dekker kon in de tweede helft haar doel schoonhouden en met een voorsprong van 6-15 werd de Gorinchemse buit binnengehaald. Het was een mooie afsluiting van de eerste helft van het veldseizoen, omdat de dames alle wedstrijden gewonnen hebben en dus bovenaan staan.