Food Event Partí Proef! voor derde keer

22 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - De Partí Proef! dagen is een 8-daags Food Event van Partí waarbij de consument een selectie van dagverse noten, koffie en chocolade kan proeven in alle zeventien vestigingen van Partí. Het evenement vindt voor de derde keer plaats, nu van 2 tot en met 9 november, en keert elk voor- en najaar terug.

Partí staat voor versheid en kwaliteit. Daarom nodigen de Partí-ondernemers en hun medewerkers iedereen uit om in de winkels te komen ervaren hoe lekker verse kwaliteitsproducten zijn. Elke dag is er iets anders te proeven: van kruidkoek tot chocolami, van chocolade rotsjes tot melange Partí en nog veel meer. Om sommige van deze heerlijkheden zelf thuis te maken, liggen er receptenkaarten klaar. Uiteraard kan iedereen tijdens de Proef! dagen profiteren van aantrekkelijke kortingen, die kunnen oplopen tot wel 53%.

Partí heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De noten worden dagelijks vers gebrand. De koffie wordt met de grootste zorg geselecteerd en verkocht onder de naam Bicanero. En voor de chocoladeproducten is de bekende Belgische chocoladefabrikant Callebaut een belangrijke leverancier.

advertentie
advertentie