Uniek Christ event bij Van Soest

21 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

,,We zien het event als een passende afsluiting van onze 'stormachtige dagen' met heel veel acties voor onze klanten", vertelt Leon. ,,Kenmerkend voor de Christ collectie is het ultralichte draagcomfort en het exclusieve design. We spreken over een kwaliteitsproduct voor de modebewuste man én vrouw. Daarom hebben we ervoor gekozen om tijdens het event naast de herenlijn ook lammy coats en lederen jacks voor dames te presenteren. Aan deze keuze ligt het exclusieve karakter van de collectie ten grondslag. Behalve in onze zaak zijn deze jassen in Gorinchem en omgeving niet verkrijgbaar."

GORINCHEM - Van Soest Herenmode vaart al meer dan dertig jaar een modebewuste koers en weet de klanten altijd weer te verrassen. Zo ook op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober. De toonaangevende herenmodezaak in de Arkelstraat houdt op die data een uniek event. ,,Wij bieden onze vaste klanten, maar ook andere belangstellenden de gelegenheid om kennis te maken met de schitterende lammy coats van het topmerk Christ", vertelt eigenaar Léon Karreman.

,,We bieden de bezoekers graag de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met dit fraaie en comfortabele topproduct. De herencollectie bestaat standaard uit drie modellen. Dit aantal wordt tijdens het event uitgebreid naar vijftien. Naar het zich nu laat aanzien kunnen wij de dames keuze bieden uit een achttal modellen."

,,Wat de coats zo bijzonder maakt? In de eerste plaats het gewicht dat gemiddeld rond de 1.000 gram ligt. Je voelt niet dat je een jas draagt. Doordat de coat volledig vervaardigd is van leder en met vacht gevoerd is, kan hij een groot deel van het jaar worden gedragen. De jassen zijn, op natuurlijke wijze, volledig geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat zij elk weertype kunnen weerstaan, zonder dat er vlekken of andere vormen van schade ontstaan. De heren hebben de keuze uit meerdere natuurtinten. Voor de dames heeft Christ een wat uitgebreider kleurenpalet dat aangepast is aan de trends van dit seizoen."

Na drie seizoenen optimaal draagcomfort gaat de coat via Van Soest terug naar de fabrikant voor een unieke service. Léon: ,,De coat wordt opnieuw geïmpregneerd. De knopen worden vervangen en alle naden worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Voor deze werkzaamheden worden geen kosten in rekening gebracht."

,,'De lammy coats kunnen zowel met een casual outfit als met een kostuum worden gecombineerd", aldus Léon. ,,Graag nodigen wij de bezoekers van het event uit om onze complete najaarscollectie te bewonderen. Onze openingstijden zijn op zaterdag 25 oktober van 09.00 tot 17.00 uur en op  (koop)zondag 26 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Voor uitgebreide informatie verwijs ik graag naar onze website www.vansoestherenmode.nl. Onze zaak is telefonisch bereikbaar via 0183-636813."

advertentie
advertentie