Woudrichem voetbalt zich middenmoot in

26 oktober 2014 om 00:00 Sport

WOUDRICHEM - Door met 1-2 te winnen bij het Tilburgse Willem II heeft Woudrichem afstand genomen van de laatste plaatsen in de derde klasse D en zich genesteld op een tiende positie in de staart van de middenmoot. Een grote middenmoot die begint bij de nummer drie op de ranglijst Sparta'30 waarop de Woerkummers maar drie punten achterstand hebben. Winst of verlies kan de komende wedstrijden zo maar zorgen voor een topklassering of een duikeling op de ranglijst.

Het Tilburgse Willem II had zich zaterdag bij winst net onder de koplopers BVV en Wilhelmina'26 kunnen positioneren, maar moesten hun meerdere erkennen in de manschappen van coach Leon Elands. Op de verdiende Woerkumse overwinning viel weinig af te dingen of het moet zijn dat de Bolwerkploeg het duel pas laat in het slot schoot. Het was Mark van Bavel die na een kwartier aan het einde van een goede Woerkumse aanval stond en de 0-1 op het bord bracht. Een stand die mee aan de thee ging.

Na de kantwissel verzuimden de bezoekers verder afstand te nemen. Pas tien minuten voor tijd was het Roy van Sonsbeek die het duel in het slot gooide (0-2). De late tegentreffer van Tobias van de Lest bracht Woudrichem niet meer in gevaar.

advertentie
advertentie