Einde bekeravontuur voor Jogadores CF

27 oktober 2014 om 00:00 Sport

BERGEN OP ZOOM - Jogadores CF is vrijdagavond uitgeschakeld in het bekertoernooi. Net als vorig jaar was Bergen op Zoom het eindstation. Topklasser Troy/IDEAL Car Rent was met 6-1 te sterk voor de Gorcumers.

Door Tim Hartman

Jogadores CF had al drie nederlagen op rij geleden in de competitie en het tij moest gekeerd worden in de beker. Competitiegenoot Troy/IDEAL Car Rent moest daarvan het slachtoffer worden. Maar zover kwam het niet.

De eerste helft ging op en neer. Beide ploegen creëerde kansen, maar beide keepers wisten hun doel schoon te houden. De ruststand was dan ook 0-0. Na rust ging het echter snel. Waar Jogadores CF het initiatief nam, daar schakelde de thuisploeg razendsnel om. Na de 1-0 volgde het tweede tot en met het zesde thuisdoelpunt op de voet. Robert Scheurwater wist in de laatste minuten de eer nog te redden, maar dat was enkel voor de statistieken.

Daarmee verliest Jogadores CF voor de vierde keer op rij. Al was dat in deze wedstrijd totaal niet nodig.