Kledinginzameling

27 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - Stichting DierenLot en GOBA houden zaterdag 1 november een grote Gorinchemse kledinginzameling bij sporthal de Oosterbliek. Vanaf 9.30 uur kan iedereen zijn oude gebruikte kleding, schoenen en huishoudtextiel in zakken langsbrengen bij de sporthal. De wedstrijden van GOBA beginnen om 12.00 uur.

De Gorinchemse kleding inzameling is van 9.30 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk is er een kleine attentie voor alle kleding brengers.

Stichting DierenLot zamelt door het hele land kleding in voor de dieren in nood. Kleding, maar ook schoenen (per paar samengebonden) en huishoudtextiel mogen worden ingeleverd in de oranje kliko's of containers. 100% van de netto opbrengst van de Kledingactie komt ten goede aan de dierenhulporganisaties die deelnemen aan de Kledingactie. Bij de Gorinchemse Kledingactie is de opbrengst bestemd voor Dierenasiel Gorinchem, Dierenambulance Gorinchem, Vianen en omstreken en de Dierenambulance Altena.

Stichting DierenLot is een goede doelen organisatie die opkomt voor dieren in nood in Nederland. Stichting DierenLot helpt met name kleine lokale en regionale dierenhulporganisaties. In de regio ondersteunt DierenLot het Dierenasiel in Gorinchem, de dierenambulance Vianen, Gorinchem e.o. en Dierenambulance Altena. Stichting DierenLot zamelt ook kleding in waarvan de netto opbrengst geheel ten goede komt aan de dierenhulporganisaties. Voor locaties: www.dier.nu.

advertentie
advertentie