Adri Stam exposeert in woonzorgcentrum Bannehof

27 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - In woonzorgcentrum Bannehof exposeert Adri Stam tot 31 december van dit jaar olieverfschilderijen van de Biesbosch. Belangstellenden kunnen het werk van deze kunstenaar bewonderen in de Rivas-locatie aan de Voermanstraat 169 in Gorinchem.

Adri Stam (Sliedrecht, 1941) is vanaf jonge leeftijd gefascineerd door de prachtige natuur in en om de Biesbosch. ,,Ik heb vroeger geschilderd en pas na het bereiken van de VUT heb ik de draad weer opgepakt," vertelt hij. ,,Op basis van de foto's en dia's die ik heb gemaakt, maak ik olieverfschilderijen van de prachtige natuur in de Biesbosch.' Samen met zijn vrouw heeft hij 'Atelier De vliering' ingericht. Adri: ,,Daar komt de Biesbosch in olieverf tot leven. Ik schilder alleen op A4 formaat, want zo pas ik nog net onder de nokbalk!"

In woonzorgcentrum Bannehof zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor bewoners en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.

Bijschrift: Schilderijen van Adri Stam zijn tot 31 december te bewonderen in woonzorgcentrum Bannehof

advertentie
advertentie