Gratis BoekStart Ouderbijeenkomst bij Kinderdagverblijf de Kinderkamer

28 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

In het kader van BoekStart organiseert Bibliotheek Rivierenland op maandag 10 november van 19.30 - 20.30 uur in Kinderdagverblijf de Kinderkamer in Vuren een gratis bijeenkomst voor ouders en verzorgers. Tijdens deze bijeenkomsten vindt er een Workshop Speel-Goed plaats.

BoekStart is een landelijk programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. Jong beginnen met voorlezen en verhaaltjes of liedjes luisteren en zingen helpt een kind in zijn spraak- en taalontwikkeling en is daarmee van onschatbare waarde voor de latere schoolse ontwikkeling.

Workshop Speel-Goed

Alle kinderen spelen. Spelen lijkt zo vanzelfsprekend, ieder kind lijkt het vanzelf te kunnen. Toch is dat niet helemaal waar. Kinderen spelen omdat het leuk is om te spelen. En ouders kunnen ervoor zorgen dat spelen leuk blijft. Door aandacht te besteden aan het spelen en door bewust speelgoed te kiezen. Een ervaren speelgoedverkoopster laat zien wat er op de markt is en vertelt waar er opgelet moet worden. Uiteraard gaat zij ook in op de vraag waarom spelen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van je kind.

Praktische Informatie

Datum: Maandag 10 november

Aanvang: 19.30 uur

Einde: 20.30 uur

Prijs: Gratis toegankelijk

Locatie: Kinderdagverblijf de Kinderkamer, Mildijk 109 in Vuren.

Aanmelden: van tevoren aanmelden is zeer gewenst. Dit kan via www.bibliotheekrivierenland.nl, via activiteiten@bibliotheekrivierenland.nl of aan de balie van één van onze vestigingen.

advertentie
advertentie