Kennismaken met de Nieuwe Mavo, Havo Junior en TOT

30 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Leerlingen van groep 8 zijn woensdag 12 november van harte welkom in de Uilenhof voor een doemiddag. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen de leerlingen in groepen lessen volgen in de domeinen Mens & maatschappij, Kunst & cultuur, Talen en Science.

Donderdag 13 november wordt er van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond gegouden voor ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8. Op deze avond aandacht voor het Nieuwe Mavo- en Havo Junior programma dat de Uilenhof biedt. Ook het TOT - programma krijgt aandacht. TOT staat voor Talent Ontwikkeling Techniek. Aanmelden kan via de website van de school.

Alle leerlingen die volgend schooljaar starten op de Uilenhof worden geplaatst in een mavo/havo brugklas. ,,Binnen het Havo Junior concept dat we aanbieden, is het mogelijk om na het brugklasjaar ook havo 2 binnen de Uilenhof te volgen," aldus A. van Horssen, teamleider Onderbouw Uilenhof.

Op zaterdag 31 januari 2015 houdt de Uilenhof van 10.00 tot 13.00 uur een open dag. Leerlingen en hun ouders kunnen dan uitgebreid de school bekijken. Op de open dag presenteren alle domeinen van de school zich, is er informatie over De Nieuwe Mavo en het Havo Junior programma en zijn er rondleidingen door leerlingen.

Op www.uilenhof.csdehoven.nl is meer informatie terug te vinden.

advertentie
advertentie