Herovina heeft niets in te brengen in Heukelum

30 oktober 2014 om 00:00 Sport

HERWIJNEN- Derde klasser Herovina noteerde zaterdagmiddag de vierde nederlaag van het lopende seizoen. Tegen Heukelum kwamen de manschappen van coach Marco de Haas er niet aan te pas mede door het grote aantal absenties binnen de ploeg vanwege de rode kaarten regen, een week eerder. De 3-0 eindstand was maar een schrille afspiegeling van de verhoudingen binnen de lijnen. Met enige accuratesse en scherpte in het spel had het makkelijk scorende Heukelum de Kolploeg een flink pak voor de broek kunnen geven. Heukelum maakte door de overwinning zijn opwachting binnen de top drie in 3C. Herovina daarentegen moet nu angstvallig naar onderen kijken waarin het alleen Ameide en Peursum nog onder zich vindt. Op De Vriezenwijk was het eenrichtingsverkeer. Toch wist de thuisploeg de trekker voor rust maar eenmaal over te halen. Het was Ferry Meijdam die de 1-0 al vroeg in het begin op het bord bracht. Het gebrek aan scherpte, maar ook door het prima keeperswerk van de Herwijnse sluitpost Wilco de Leeuw, stonden in de eerste 45 minuten verdere treffers in de weg. Vlak voor het rustsignaal viel de enige Herwijnse kans te noteren, maar de inzet van Frank Clements werd een prooi voor doelman Kevin den Adel. Na de thee kreeg Heukelum wederom kans op kans, maar verzilverden er daar maar twee van. Benjamin Meijdam (2-0) en wederom Ferry Meijdam (3-0) tekenden voor de eindstand.