Raptim geeft zekere overwinning uit handen

30 oktober 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM- Het Gorcumse Raptim kwam tegen laagvlieger Brakel niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Alle doelpunten vielen in het tweede bedrijf. De ploeg van Raptim coach Mo Duzgun leek lang op weg maar de derde seizoenoverwinning, maar verspeelde in de slotfase op knullige wijze een 1-3 voorsprong. Voor rust waren de betere kansen op 't Veer voor de bezoekers uit Gorinchem. Osman Aslan en Tugay Tursucu hadden het vizier echter niet op scherp staan. Na de kantwissel viel de openingstreffer binnen de vijf minuten te noteren toen Aslan vanaf de stip voor de 0-1 tekende. Toen even later Serkan Onurlubasgil van afstand de 0-2 op het bord bracht, leek de wedstrijd gelopen. Daar dacht Didier van Wensveen namens Brakel anders over. Hij strafte een fout van Abdul Bagdadi beheerst af 1-2. Vijf minuten na de aansluitingstreffer verdubbelde Rolf Dorre met een poeier van zeker 20 meter afstand de marge weer in Gorcums voordeel (1-3). Wat de Molenburgploeg daarna liet zien, deed de trouwe volgers bijna in tranen uitbarsten. Alles wat fout kon gaan, ging ook fout. Antoon Akkerman (2-3) en topscoorder Jasper Gouda Quint (3-3) profiteerden dankbaar van het Gorcumse foutenfestival.