Tweede ronde Rockslag

5 november 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - De tweede ronde van bandwedstrijd Rockslag vindt plaats op zaterdag 15 november. Tijdens de drukbezochte eerste ronde werd de eerste finaleplek veroverd door Pepperstreet. Zaterdagavond staat de tweede finaleplek op het spel: drie energieke rockbands gaan vanaf 22:00 de strijd met elkaar aan in Café Genesis. De vakjury wijst de rondewinnaar aan. Om 21.00 gaan de deuren van Café Genesis open, de entree is 4 euro.

Dirty Colours is een indie-rockband met een Britse sound. Ze spelen nu een jaar in de huidige formatie. Na het winnen van zowel de jury- als de publieksprijs van regionale popprijs 'Parel van de Betuwe' speelden ze dit jaar ook op Appelpop.

Sweet Bastards uit Utrecht betreedt als tweede band het podium. Ze zijn pas een jaar bezig en hebben nu al een flink rockende setlist. Na optredens in onder andere Tivoli Vredenburg en op het Geinbeatfestival hebben de mannen honger naar meer.

Exoplaneteers is een energieke, alternatieve rockband afkomstig uit de omgeving Rotterdam. Het doel van Exoplaneteers is muziek maken die inspireert en vernieuwend is, maar toch voor het grote publiek aantrekkelijk is.

Bands gezocht!

De organisatie is nog steeds op zoek naar bands die zich willen inschrijven voor de volgende voorrondes. Geïnteresseerde bands kunnen zich aanmelden via de website: www.rockslag.nl.

advertentie
advertentie