Burgemeester Werner ten Kate steekt handen uit de mouwen bij inwoners Giessenlanden

5 november 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

ARKEL - De komende periode steekt burgemeester Ten Kate letterlijk de handen uit de mouwen. Hij wil inwoners van Giessenlanden nog beter leren kennen en gaat hiervoor de dorpen in. Hij komt niet langs voor een traditioneel gesprek maar om voor inwoners, verenigingen of bedrijven een klusje te doen. Alle inwoners kunnen hun idee of wens bij de gemeente indienen.

Burgemeester Werner Ten Kate: ,,Ik spreek regelmatig inwoners van de gemeente. Die gesprekken geven mij inzicht in wat er leeft en speelt in de gemeente. Iets wat belangrijk is om mijn werk als burgemeester goed te kunnen uitvoeren, want ik ben er tenslotte voor de inwoners van Giessenlanden. Ik zou daarom graag meer inwoners beter willen leren kennen en dat doe ik het liefst door (samen) de handen uit de mouwen te steken."

Inwoners van Giessenlanden die een klusje hebben waarmee de burgemeester aan de slag kan, kunnen hun idee of wens doorgeven via communicatie@giessenlanden.nl. Het kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een schoonmaakklusje in huis, blad harken in de tuin of (samen) een boodschap doen. Maar ook een wandeling met iemand die eenzaam is of een uurtje aan de slag bij een vereniging of organisatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van het aantal inzendingen wordt een selectie gemaakt. Als de burgemeester bij een inwoner langs wil komen, dan neemt de gemeente contact op voor een afspraak.

advertentie
advertentie