Bevrijdingsfestival in en rond PoGo

24 april 2018 om 10:28 lokaal

GORINCHEM PoGo organiseert zaterdag 5 mei een groot Bevrijdingsfeest in en rond het gebouw aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Met veel muziek, activiteiten voor kinderen en een grote bijeenkomst van oorlogsveteranen. PoGo schuift daarmee aan bij de reeks bevrijdingsfeesten zoals die worden geoganiseerd in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam etc.

De organisatie is in handen van PoGo, Plug In Cafe en Veteranencafé Gorcum, dat sinds kort haar bijeenkomsten in PoGo belegt. Om 17.00 uur start op het feestelijk ingerichte plein het Veteranendiner.

Het programma start om 14.00 uur met de officiele opening. daarna volgen optredens van het Arkels Visserskoor, Move It, No Discount, Rough & Ready, Die Mannschaft, Maidstone en Fenris. Duidelijk een lokaal en regionaal getint programma, variërend van gezellige covers en meezingers, tot blues en rock en en eindigend met metal.

JS-asia verzorgd de Blauwe Vetereranenhap; heerlijk Indisch eten voor weinig geld. Zo kost nasi met sate 5 euro. Voor de kinderen is er een enorme stormbaan.

Verder staat er een buitenbar en is de binnenbar uiteraard ook open. En last but not least: de toegang is gratis. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

advertentie
advertentie