Gert de Boon, Geertjan Evers en Cees van DisHypotheekshop Gorinchemwww.hypotheekshop.nl/gorinchem0183 – 89 30 10gorinchem1295@hypotheekshop.nl
Gert de Boon, Geertjan Evers en Cees van DisHypotheekshop Gorinchemwww.hypotheekshop.nl/gorinchem0183 – 89 30 10gorinchem1295@hypotheekshop.nl Hypotheekshop
De Hypotheekspecialist

Een nieuwe woning kopen? Wij helpen in 4 stappen

22 december 2020 om 14:31 Zakelijk

Nu we meer thuiswerken, veranderen voor veel mensen de woonwensen. Dus in een markt die voor de crisis ook al gespannen was, zijn nu nóg meer mensen op zoek naar een nieuwe woning. Dat is niet erg, maar het vraagt van jou wel snel handelen op het moment dat je tegen die perfecte woning aanloopt. Dat betekent dat je goed voorbereid op huizenjacht moet gaan. Bij die voorbereiding en tijdens het aankoopproces, begeleiden we jou!

STAP 1:

We plannen een kennismakingsgesprek (dat kan digitaal of op kantoor, met inachtneming van de maatregelen) op een tijdstip dat jou het beste past. Je krijgt dan van ons gelijk een boodschappenlijstje mee. Aan de hand daarvan lever je digitaal de benodigde documenten aan, zodat wij ons alvast kunnen voorbereiden op het kennismakingsgesprek.

STAP 2:

Tijdens het gesprek maak jij je wensen kenbaar en bespreken we wat jij op maandelijkse basis kunt betalen en welke hypotheeklast daarbij past. Dus niet persé: wat je maximaal kunt lenen. Een hypotheek moet goed in je budget passen. Het kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1,5 uur, dus zo snel weet je al wat (financieel) mogelijk is.

STAP 3:

Binnen 48 uur ontvang je de samenvatting met bijbehorende berekening in je e-mail. Je kunt nu dus met een duidelijk en volledig financieel plaatje op zoek naar jouw huis! In de huidige markt is het van groot belang dat je direct een bod kunt uitbrengen, als je tegen je droomwoning aanloopt. Kijkmiddagen met meerdere kopers of slechts 1 keer bezichtigen, is momenteel gebruikelijk. Vaak moet je in korte tijd beslissen. Tijdens dit stuk van het traject helpen we je ook. Je krijgt ons mobiele nummer zodat je altijd kunt overleggen en zekerheid kunt krijgen over wat wel of niet kan.

STAP 4: 

We begeleiden je niet alleen met de hypotheek- en geldzaken, maar ook met de praktische kant. Wanneer het bod geaccepteerd is, gaan wij de best passende offerte aanvragen bij een van de vele banken waarmee wij zaken doen. We plannen de taxatie van de woning voor je in, regelen alle benodigde documenten en we checken de koopovereenkomst die jij ontvangt van de verkopende partij. Allemaal zaken waarmee wij dus helpen.

Wordt 2021 het jaar waarin jij jouw nieuwe woning gaat kopen? Laten we dan nu vast de financiële voorbereidingen gaan treffen. Hypotheekshop Gorinchem is niet verbonden aan een bank, makelaardij of andere belanghebbende in de woningmarkt en daardoor volledig onafhankelijk en objectief.

advertentie
advertentie