Eindejaarsherdenking doorgeschoven...

22 december 2020 om 17:06 Lokaal Deel je nieuws

Helaas hebben we moeten constateren dat ook onze zorgvuldige contact- en bewegingsarme opzet van deze traditionele herdenking niet met de afgekondigde nieuwe Corona-maatregelen is te verenigen en derhalve zullen we helaas op Oudjaarsdag moeten afzien van de geplande herdenking; Echter met die kanttekening dat wij, zodra de virus-situatie het toestaat toch nog een gelegenheid hiervoor zullen scheppen en alle aangemelde nabestaanden hiervan persoonlijk via een mail op de hoogte stellen!

Zoals zovelen hadden ook wij het graag anders gezien, maar ieders gezondheid, is voor ons, organisatoren en stadsbestuurders, toch belangrijker dan deze tijdelijke, hopelijk eenmalige onderbreking van de eindejaars-traditie!

Ook via de website www.indetoren.nl zullen we alle betrokkenen en belangstellenden blijven informeren. In de hoop dat wij elkaar het komende jaar alsnog een keer mogen ontmoeten ter herdenking en bezinning in ons Centrum, wensen wij u sterkte en liefdevolle aandacht in deze verder zo stille tijd,
 

Leen van den Herik, secretaris Eindejaarsherdenking

advertentie
advertentie