Toch vuurwerk, en hoe !

2 januari 2021 om 16:33 Lokaal Deel je nieuws

En toen werd het Oudjaarsavond. Nadat er al vele weken vuurwerk te horen was geweest, mocht er nu geen vuurwerk worden afgestoken. Toch hadden we al veel overlast gehad. Melden heeft geen zin, het heeft toch geen prioriteit. Ook de overheid had er al extra op aangedrongen om vooral geen vuurwerk af te steken. En het was uiteraard verboden.

Toen het eenmaal middernacht was, wist ik niet wat mij overkwam. Er werd massaal vuurwerk afgestoken en er zaten veel harde knallen tussen. Dit was omgeving Volksweerbaarheid en Rond de Watertoren, maar in heel Gorinchem was het raak. Wat een respectloos, hufterig en egoïstisch volk is het toch.

Ongetwijfeld zal er wel gemeld worden, dat Oud en Nieuw redelijk rustig is verlopen. Dat is natuurlijk niet waar. Die mensen kunnen vrijwel ongestraft hun gang gaan, want handhaving is er nauwelijks en/of hebben andere prioriteiten.

Bedankt, al die mensen die zich weer zo lekker hebben misdragen. Mijn respect zullen jullie niet krijgen, ik ken sommige van die mensen zelfs.

Zet mijn naam maar niet bij dit schrijven, anders hebben we straks nog meer overlast. Waar ook niets aan wordt gedaan!

advertentie
advertentie