Afbeelding
www.elinelorienne.nl

Nij Linge behaalt ZKN kwaliteitskeurmerk voor zorgverlening op hoogste niveau

7 januari 2021 om 11:14 Zorg

GORINCHEM In Nederland wordt steeds vaker gekozen voor zorg in een kliniek in plaats van het ziekenhuis. Het kleinschalige karakter en de focus op één type zorg spreekt patiënten aan.

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is de brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken. Een onafhankelijke keuringsinstantie toetst de zorgverlening van deze klinieken en reikt bij positief resultaat het ZKN keurmerk uit. Kinderwenscentrum Nij Linge in Gorinchem behaalde het ZKN keurmerk na een uitgebreide audit door KIWA.

Grada van den Dool (fertiliteitsarts Nij Linge): ,,Wij zijn ontzettend trots op het behalen van het ZKN keurmerk, omdat het aan patiënten garandeert dat wij zorg op het hoogste niveau bieden. Om het ZKN keurmerk te behalen moet je als kliniek voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Zo wordt het medisch personeel beoordeeld, maar ook de behandelingen, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en patiënttevredenheid. De toetsing wordt ieder jaar herhaald om certificering te behouden. Wij hechten grote waarde aan de hoge kwaliteitsstandaard en willen onze zorg voor patiënten blijven verbeteren.’’

Nij Linge Kinderwenscentrum is gevestigd aan de Edisonweg 30 in Gorinchem. Voor vragen of een intakegesprek: info@nijlinge.nl of 0183-201141.

advertentie
advertentie