Een pakketje wordt blij in ontvangst genomen
Een pakketje wordt blij in ontvangst genomen Daniëlle Huurman

Happy stones zwerven door de stad

22 januari 2021 om 11:00 Lokaal/Activiteiten

GORINCHEM Het fenomeen Happy Stones gaat ook aan Gorinchem niet voorbij, ze worden overal in Gorinchem omarmd met liefde. Kira van der Velden introduceerde de Happy Stones op Facebook en de pagina had in no time meer dan 600 volgers.

KUNSTWERKEN De ene steen is nog mooier dan de andere. Wat een heerlijke reden om naar buiten te gaan en de kou te trotseren. En ook een regenbui is niet meer zo erg; met ieder weertype  is het prima om weer wat kunstwerken af te leveren. Ook op IKC Merweplein bleef dit project niet onopgemerkt en werden voor groep 5a heuse pakketjes gemaakt, waarmee andere kinderen werden verrast.

ONDERGROND Kira van de Velden zorgde voor een goede start door het aanbieden van de stenen. Op haar Facebook pagina heeft ze ook een handleiding geplaatst. Deze stenen hebben eerst een goede ondergrond gekregen om zo wel goed voor ons milieu te blijven zorgen. Verder de juiste verf in kleine potjes, een kwast en als kers op de taart een zogenaamde verfstift, om de accenten aan te brengen. Toch een klein feestje om te mogen vinden, zo’n mooie happy stone.

advertentie
advertentie