Docenten van het Omnia College Mevr. Van der Meer en Mevr. Korte hebben heel wat kilometers gewandeld voor de #omniachallenge.
Docenten van het Omnia College Mevr. Van der Meer en Mevr. Korte hebben heel wat kilometers gewandeld voor de #omniachallenge. Omnia College

Omnia College daagt Gorcumse scholen uit met kilometerchallenge

14 februari 2021 om 07:38 Onderwijs

GORINCHEM Het Omnia College is de afgelopen weken een grote kilometerchallenge gestart. Tijdens de online lesweken hebben de leerlingen en het personeel zoveel mogelijk kilometers gemaakt met de #omniachallenge. Zo stimuleren ze elkaar om gezond en fit te blijven tijdens de lockdown.

Ze zijn gaan wandelen, fietsen, hardlopen en nog veel meer. En dat allemaal om zoveel mogelijk kilometers te scoren. In totaal heeft de gehele school in 1 week tijd 5937 kilometers bewogen. De wedstrijd leraren tegen de leerlingen zorgde voor een ware race dwars door de regio heen. Voor een impressie van de challenge, bekijk hieronder de video. (Tekst gaat verder onder de video).


Inmiddels heeft het Omnia College de challenge doorgegeven aan andere scholen in de regio. ISK de Toekomst scoorde 1771 Km, ook een geweldige prestatie.

Ook meedoen met de school? Neem dan contact op met Emeline van der Heijden Evdheijden@omniacollege.nl voor meer informatie.

Volg het Omnia College op Facebook en Instagram @omniacollege.

advertentie
advertentie